marți, 22 februarie 2011

"Românii au talent". CUM A ÎNVĂŢAT SĂ CÂNTE NARCIS IUSTIN IANĂU, băiatul care a uimit o ţară întreagă

"Bulversat", aşa îşi descrie Eduard Ianău fiul, pe Narcis Iustin, băiatul care a lăsat o ţară întreagă cu gura căscată când a cântat o arie de operă la "Românii au talent".
Dotat cu voce curată, de soprană, care până mai ieri i-a adus doar ironii, Narcis, un adolescent din Bacău, a devenit peste noapte vedetă. "Lumea îl caută, lumea îl sună", spune tatăl lui Narcis, Eduard Ianău, mirat de schimbarea pe care emisiunea tv a produs-o în tihna familiei lui. În trei zile, băiatul lui a devenit subiect de presă, iar românii au aflat ce înseamnă "contratenor".Lui Narcis Iustin Ianău, în vârstă de 15 ani, senzaţionala voce de contrabariton i-a adus în copilărie numai necazuri. "Cânţi precum o fată", îi spuneau ceilalţi băiatului care, din acest motiv, cu greu îşi găsea prieteni.

Când adolescentul slăbuţ, timid şi ochelarist a ajuns pe scena de la "Românii au talent", juratul Mihai Petre a crezut că a venit acolo să vorbească despre teoreme, necum să cânte cu o voce uluitoare. "A fost şocant de-a dreptul! Când apare pe scenă un băiat slăbuţ, timid, cu ochelari, nu te aştepţi să urmeze un moment de asemenea intensitate. În primul rând, nu mă aşteptam să cânte, ci mai degrabă să încerce să demonstreze o teoremă la matematică.








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu