duminică, 20 martie 2011

George Darie - O voce impresionanta

    George Darie in varsta de 37 de ani este profesor de muzica, profesie care cred eu ca o merita cu adevarat sau, cine stie, poate ar merita chiar mai mult. Voi ce parere aveti ? El reuseste sa avanseze in urmatoarea etapa cu 3 de DA prin talentul sau de a canta.

50 comentarii:

Grig spunea...

Nu stiu de ce a fost prezentat cu numele George; pe el il cheama Lucian Darie. Youtube are destul de multe clipuri cu el, unele inregistrate de la TVR1, deci omul e bun.

Anonim spunea...

sunt revoltat pentru ca nu a fost ales sa intre in semifinala si a fost ales udrea ala..

Anonim spunea...

deci nu se poate sa nu fie in semifinale!! e imposiiiiiiiiibil!!
singura mea explicatie e ca OMUL ASTA INTRECE CU MULT NIVELUL CELORLALTI CONCURENTI SI POATE NU AR FI CORECT SA SE CONCUREZE CU EI?!?!?
sa fie asta o explicatie?!?!?
ATUNCI PREGATITI-I PREMIUL SPECIAL! CONTRACTE CU CASE DE DISCURI CEVA, NU STIU CE, DAR E PRINTRE CELE MAI BUNE VOCI PE CARE LE ARE ROMANIA IN MOMENTUL DE FATA!! UN ADEVARAT TALENT!!!
STIMATE LUCIAN DARIE, ITI MULTUMIM CA NI TE-AI ARATAT!! DE ATUNCI II ASCULT IN FIECARE ZI MELODIILE PE YOUTUBE!
"SOARE RASARE" MI-A FACUT ZILELE SENINE SI MI-A ALUNGAT DEPRESIA!!
TE IUBIM LUCIAN!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

LUCIAN DARIE... O VOCE DIVINA SI UN CHIP ANGELIC!!!

Anonim spunea...

norocoasa-i femeia care te are langa ea! :)))))))))) sa ne traiesti luciane, si sa nu incetezi sa ne incanti sufletele cu talentul tau fantastic si imaginea ta care ne da pe spate! :)))

Anonim spunea...

bai da astia cand spun "3 de da" ce naiba inseamna? "da pana ne mai gandim noi o data ca de fapt nu iti mai spunem nici un da pana la urma?" hai ma ce dracu'???????????? astia-s si chiori si orbi si tampiti?????????? ASTA NU-I VOCE DE FINALA??? DOAAAMNE DUMNEZEULE IN CE TARA TRAIM!!!!!!

Anonim spunea...

MAI BINE CONCURAI IN AMERICA SAU GERMANIA LUCIANE, MACAR ACOLO ERAI SIGUR CA JURIUL E OBIECTIV!! SI DEVENEAI SI VEDETA INTERNATIONALA!! (si nici nu mai trebuia sa pomenesti ca provii dintr-o tara de rahat in care predomina incultii obsedati de manele)!!
pana acum ii apreciam mult si pe andra si pe andi, acum nici nu mai pot sa-i suport!!! URAT, RAU DE TOT CE AU FACUT!! GROAZNIC, ORIBIL, PENIBIL SI JOSNIC!!!!

Anonim spunea...

cine-s cei trei omuletzi sa jurizeze asa o voce GENIALA??????????

Anonim spunea...

Fara indoiala are o voce remarcabila. Am avut ocazia sa-l ascult live intr-un concert de jazz si am ramas impresionat. Totusi ceva nu se leaga...hai sa privim lucrurile si altfel. Statisticile spun ca emisiunea a fost urmarita de cca 5 milioane de romani. E drept, momentul lui a fost difuzat partial...totusi 1.17 min pe sticla la asa o audienta ar trebui sa insemne ceva. Filmarea aceasta a fost ascultata de vreo 2400 de ori, cea de pe youtube de vreo 3500 de ori. Pagina oficiala de facebook Romanii au talent are peste 54.500 de fani. Probabil vreo 30.000 dintre acestia sunt posibili fani Justin Bieber si nu-i luam in calcul...ma intreb atunci: cati romani au remarcat, de fapt, prestatia lui Darie? Cati romani au crezut in momentul lui si cati si-au exprimat apoi un pct de vedere pe saitul protv sau pe facebook? La o prima cautare, bag de seama ca extrem de putini. 1000 de comentarii pro George Darie? 500? 50 macar? Voi ce credeti?

Anonim spunea...

iti spun eu care-i explicatia: in primul rand pe romaniiautalent.ro nici nu s-a postat filmuletul cu prestatia lui, sa mai poata fi revazut.
in al doilea rand putini stiu sa aprecieze adevaratele talente, si totusi din cei putini au comentat destui pro. Comparati cati au comentat pro avocatul sau pro nene udrea ala... nu, nicidecum nu a fost mai prejos decat astia!!!
Luciane, daca le cantai romaneilor o manelica azi erai "barosan"!! doaaamne in ce tara traim!!!!

Anonim spunea...

dar pe pagina de fb "romanii au talent" nu e postata nici macar o fotografie cu George Darie.
L-au difuzat rapid 1 minut asa formal si atat, si apoi ne mai miram ca nu comenteaza lumea??
pur si simplu cei care nu l-au ales in semifinale au dat dovada de neprofesionalism!!!

Anonim spunea...

Domnilor, cind a deschis gura tinarul acesta am stiut imediat cu ce avem de-a face. Cred ca bunul Dumnezeu a avut o zi tare buna cind l-a tinut pe genunchi pe Lucian si i-a pus in traista :) Dumnealui nu este doar talentat. Dumnealui s-a nascut pentru a cinta!!! Daca se putea, atunci l-as fi votat. Am gindit cu mintea mea aproape batrina ,ca ce-i bun trebuie dat cu portia si am sperat ca au dinsii ceva in cap, dar m-am procopsit cu o mare dezamagire pina la urma, ca l-au eliminat.
L-am ascultat mai devreme cu Tudorito nene, va spui drept, mi s-a ridicat parul in cap si nici acum nu-mi sade bine caciula. Ce sa zic, bravo , bravo, bravo! sper sa reusesti cit mai curind

Anonim spunea...

E culmea cat de multi oameni au ramas profund dezamagiti de faptul ca acest mare artist nu a trecut de aceasta simpla faza in semifinale. Concluzia e ca concursul in sine e de toata jalea. Si juriul... total inadecvat!! Despre Lucian Darie trebuiau sa-si dea cu parerea numele mari din lumea muzicala romaneasca, nu...oricine!!!
Gresit rau de tot! Sa neglijezi asa un talent inconfundabil si un artist profund cum e Lucian!!! S-au facut de tot rasul cei care au decis atat de gresit!!

Anonim spunea...

nimic de zis, omul a cantat foarte bine, dar voi nu intelegeti formatul emisiunii. E un show cumparat, facut de pro tv, cu oamenii pro tv si adaptat la modelul romanesc. Romanii au talent nu inseamna Festivalul Mamaia. Nu ca la Mamaia l-ar baga cineva in seama...totusi traim in Romania.

Anonim spunea...

pai da, ca romania e plina de inculti de tot felul!!!
formatul emisiunii e prostesc, lucian darie nu se potriveste la un nivel asa scazut de emisiune, ai dreptate!!
acest talent inconfundabil nu incape intr-un cadru asa delimitat!!
auzi luciane, trebuia sa te nasti in occident, ca aici la .... nu te potrivesti!!

Anonim spunea...

ce ne doare pe noi capul de "intelegerea formatului emisiunii"??????? pai hai de-acuma cand mai difuzati vreo tampenie sa ne faceti cate 7 ore de training cu detaliile formatului din culise ale "emisiunii"
adica protv si oamenii protv sunt atat de inapti incat sa nu valorifice asa un artist pentru care nu mai ajung superlativele??? in nici o tara civilizata nu s-ar mai fi intamplat asa ceva!!!
hai sa ne indobitocim cu totul de-acuma si sa dam cu piciorul celor mai mari valori ca are protv-ul emisiuni cu format de rahat!!!!

Anonim spunea...

cel mai pacat e ca cei trei din juriu par neprofesionisti in fata publicului cu decizia asta foarte gresita, de a trece peste un talent care ti se lipeste de suflet, cand poate altii din spate i-au pus sa procedeze asa, ca sa respecte defectul de "format"!!! de-asta romanica noastra bate pasul pe loc: esti valoare??? - nu te potrivesti!! noua ne trebuie un program tv plin de inculte siliconate si scandaluri penibile!
o valoare adevarata e obligata sa-si caute succesul peste mari si tari acolo unde se bucura de toata aprecierea si promovarea pe masura!!!apoi staaaati ca natafleata cu gura cascata si va mai si laudati ca "cutarica ... elvetian sau suedez DE NATIONALITATE DE FAPT ROMAN DE-AL NOSTRU a castigat nu stiu cate premii internationale!!
Luciane, cand ai sa ajungi mare peste hotare nici sa nu pomenesti de unde provii, ca nu te incadrezi in "formatul" stricat al provenientei!!!!

Grig spunea...

Eu sunt cel care a postat primul comentariu. Sincer, faptul ca Lucian nu a fost admis in semifinale m-a facut sa ma uit stramb la emisiune si la juriu. Mi-e greu sa cred, totusi, ca are cineva ceva personal cu Lucian; singura explicatie pe care am putut-o gasi este ca emisiunea e destinata sa descopere talente. Lucian este practic consacrat - a avut colaborari cu multi artisti, a fost la TVR, etc, etc. Nu vreau sa minimalizez valoarea lui, care este incontestabila (ar fi fost singurul concurent pentru care as fi votat). Dar privind din aceasta perspectiva, pur si simplu nu era locul lui acolo. Cu cine sa concureze? Cu ala care bate la tobe si danseaza step!???!? Hai sa fim seriosi. Locul lui Lucian este pe o scena MARE. Inconjurat de nume MARI.

Ii doresc din tot sufletul sa ajunga pe scena aia. Si sa lase modestia aia exagerata deoparte - n-o sa vina nimeni sa-l caute acasa. Trebuie sa te mai si vinzi un pic. Asta e. Trist, dar adevarat.

Anonim spunea...

si eu cred ca locul lui Lucian este pe o scena MARE inconjurat de nume MARI, dar cei din emisiunea aceea defectuoasa trebuiau sa procedeze mai cu cap: in primul rand trebuiau sa explice clar de la capul locului ce fel de "talentute mititele" cauta ei, si daca tot nu s-au gandit de la inceput trebuiau sa il preia sub forma de invitat special, altceva, sa arate ca stiu sa aprecieze o valoare adevarata, nu asa pur si simplu trece vampiru si nenea cutarica si atat, restul ramane in plop fara nicio explicatie. da hai sa speram ca o sa-l revedem totusi in emisiune ca invitat special!!! haaai protv, nu ni-l luati pe lucian de pe sticla!!! vrem sa-l revedem si mai ales sa-l reauzim!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Dar la ce modestie exagerata te referi? nu inteleg ce vrei sa spui, pai faptul ca a participat la emisiune inseamna ca trebuie cineva sa-i mearga acasa? sau a fost modest pentru ca a participat la asa o emisiune limitata, pentru care talentul lui e prea mare?

Anonim spunea...

Draguta, e prea frumos ce visezi tu. Ar putea sa-l invite,dar nu vor face asta. Cred ca daca nu ar fi existat un contract intre parti, nici macar faza asta nu o vedeam la tv. Desi, e posibil sa ma insel...Totusi, nu are cum sa fie tipul perfect. Cu asa un potential fantastic, in 37 de ani(atat are, nu?) ar fi trebuit sa aud de el. Traim inconjurati de tehnologie si trebuie sa ne folosim de ea. Am cautat pe internet, sperand sa dau de pagina lui, de blogul lui, de facebookul lui, de youtubul lui si...surpriza: www nu are, blog nu are, facebook are, dar nu afli mai nimic despre el, pe youtube are mai multe postari, dar citind profilul, nici acela nu-i apartine. Ma gandesc ca cineva asteapta totusi batai in usa. Bafta, maestre, sper sa faci ceea ce trebuie. Nu sta in casa gandind ca-ti va bate norocul la usa, nu asa functioneaza universul acesta. Cu respect.

Anonim spunea...

adica cand a fost pe scena la preselectie era in casa dupa parerea ta?? stii cum e cu televiziunile?? cand te duci sa arati ce poti si sa te concurezi cu altii, te scot din schema pe motiv ca esti profesionist si ca nu te poti intrece cu amatorii; ca sa te invite la o emisiune pe baza talentului pe care-l ai pt. ca ai catigat si premii si ai tinut si concerte,nu ta baga in seama pt ca nu esti destul de cunoscut.Atunci ce naiba sa faci??? cand te tot descurajeaza altii si se fac ca-ti ignora talentul din fel de fel de interese mizerabile, ce sens are sa te tot postezi singur peste tot? si daca erau pe youtube 100 de clipuri cu el si mai avea si blog de exemplu, de unde te-ar fi dus pe tine mintea ca din atatea mii de bloguri si milioane de postari pe youtube sa-l cauti exact pe el? de unde sa-i fi stiut numele daca nu l-ai fi vazut macar de cateva ori la tv??? oricat de mult s-ar autopromova cineva pe net, daca media nu iti recunoaste talentul si nu te sprijina, niciodata nu vei reusi sa obtii notorietatea corespunzatoare.
Spune-mi si mie cati din marii artisti ai romaniei au devenit cunoscuti datorita blogului sau paginii de facebook?? astea vor fi foarte cautate si vizitate dupa ce artistul respectiv e deja cunoscut! si cum naibii sa te faci cunoscut daca media se face ca nu te vede??????

Anonim spunea...

se confirma faptul ca romanii nu vor iesi niciodata din cacat si ca valoare nu e valoare fara bani si relatii

Anonim spunea...

uita-te si tu putin pe youtube la oricare dintre melodiile care sunt postate cu el ce ascendenta are la audienta in ultimele zile din martie. e linie abrupta in sus... si asta numai dupa 1minut si 17 secunde de difuzare tv... ce-atatea bete-n roate cu comentarii scarboase, ca n-are blog si n-are tupeu de manelist?!! asa-i romanul, scuipa cu venin chiar sa cand apreciaza ceva... pai normal, intr-asa o tara batuta de soarta cum sa nu fie toti deprimati si sa nu caute mai mult sa fie rai si sa critice aiurea?!?!! du-te luciane peste hotare ca printre atatia rautaciosi orbi si surzi n-ai sa fii fericit!!!

Anonim spunea...

wow, what a beautiful artist! he's just great!
perfect image, fantastic voice and talent!!!he should have been a jury member! he's a complete artist! Romania what have you done?

Anonim spunea...

baaaai fraere, cine-i tipu perfect tat-tu??? unde dreaq ai gasit tu perfectiunea totala? pentru noi e solistul perfect, nu operatorul IT perfect! ce te bagi tu-n felul de-a fi al unui artist? du-te-n calculator la ma-ta si cauta tipu perfect!dispari!
GEORGE DARIE ESTI SENZATIONAL!

Anonim spunea...

Sunt convins ca Eric Clapton a facut bataturi la degete butonand la site-ul lui :)) Cand ai asa o voce, daca intri in showbiz, dai de mancare si la altii. Pana la urma fiecare cu abilitatea lui. Pot fi de acord insa cu un singur lucru: in conditiile in care e atat de greu sa te faci remarcat, trebuie sa exploatezi cum poti celelalte mijloace de promovare care sunt la indemana si pentru care nu platesti nimic( retele de socializare, youtube, etc) . Sincer, atat de minunat canta, incat nici nu ma intereseaza daca stie unde este tasta Enter pe tastatura. Va gasi drumul pana la urma, "Soare rasare" poate nu e atat de departe :)Lucian, esti in playlistul meu

Anonim spunea...

pai stai sa intre in showbiz, nu vezi ca stau flamanzii aia cu portile baricadate sa nu cumva sa le mai ia careva malaiul? normal ca multi se tem de artisti mai buni ca ei!!

Supo da Methaphysical spunea...

Nu puteti compara pe Dl. Darie cu Dl. Udrea, deoarece Dl. Darie are ani de canto, este si profesor daca observati, pe cand Dl. Udrea, tehnician la fabrica de bere, a cantat cand "a luat-o pe ulei" la o nunta, si atunci a vazut ca are talent. Intr-adevar, sunt surprins ca Dl. Darie nu a fost trimis mai departe, l-as fi trimis in finala, fara sa mai treaca in semi-finale. Arabul care a fost acompaniat la chitara a trecut mai departe :) ?

Anonim spunea...

In sfarsit suntem atatia care-l admiram pe Lucian Darie...si doar l-am vazut o data...credeam ca ANDI e mai adevarat..n-ai cu cine.Unde il putem asculta pe Lucian..sa mergem si sa-l vedem cum canta..sau poate-l chemam in Bucuresti...CE VOCE! STEVE WONDER ar pali in fata lui!..canta la PIATRA NEAMT..nu stiu in ce hotel?!!

Anonim spunea...

Parerea mea e ca Lucian Darie e cea mai buna voce din Romania la ora actuala. Am cumulat toate mesajele care s-au postat in legatura cu el in ultimele 2-3 saptamani si am gasit peste 200, de pe doar 3 site-uri. Deci omul asta cu un talent fantastic a reusit intr-un singur minut cat a fost difuzat sa impresioneze atat de multa lume!!! si nu ma refer la cei 200 cati au tinut sa-si exprime parerea in scris pe diferite site-uri, ci la procentajul bine stiut din Romania, ca din cateva sute de oameni impresionati de ceva se exprima doar unul.
Noi suntem un grup de cateva zeci de prieteni pe care acest mare maestru ne-a fascinat in acel foarte scurt minut pe care cu indulgenta a binevoit protv-ul sa ni-l dufuzeze. Ma mir cumde l-au postat si pe acest blogspot,pentru ca pe site-ul oficial nu ne-au onorat cu postarea celui mai reusit minut al emisiunii lor.
Daca intr-un sigur minut de difuzare acest mare artist a reusit sa sensibilizeze atata lume, cat de frumos ar fi fost sa avem parte de prestatia lui integrala!!!!
AS STA SI O ZI LA COADA SA-MI CUMPAR CATEVA ALBUME CU EL!!!!!! SI SA MA MANDRESC IN TOATE TARILE IN CARE CALATORESC CA ACEST MARE ARTIST ESTE DIN TARA MEA!!!
LUCIAN DARIE!!! BIS BIS BIS BIS BIS!!!!!!

Anonim spunea...

PAI HAI TOTI LA PIATRA NEAMT SA-I SCANDAM NUMELE SI SA IL ASCULTAM ACOLO CANTAND ORE IN SIR...

Anonim spunea...

De-abia astept primul album Lucian Dar... de la D-zeu!! Sunt foarte curios cum suna aceasta voce extraordinara si pe alte versuri, inafara si de cele pe care le-am gasit pe youtube, ca le-am ascultat de o suta de ori pana acum. Nu ma mai satur sa ascult aceasta combinatie perfecta dintre talentul profund si profesionalismul adevarat. Bravo bravo bravo!!! Vrem neaparat sa te reauzim sa ne faci zilele mai frumoase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grig spunea...

Imediat cum imi fac motorul ma duc la Piatra Neamt. Adica peste 2 saptamani. La ce hotel canta?

Anonim spunea...

De 3 saptamani incerc sa-mi amintesc cum il cheama pe concurentul care ne-a fascinat.L-am gasit in sfarsit pe internet si sub numele de Lucian Darie, si aflu cu stupoare ca nu a trecut in finala.DOMNULE LUCIAN GEORGE sansa ta fara a fi acuzat de cosmopolitism ,este la 'ALTE TARI AU TALENT' cum au fost si PETRUTA,COSTEL BUSUIOC,sau botosoneanul OTO care a fascinat Norvegia.Nu am mai auzit la noi in tara un roman cu voce de negru.ROMANI ASCULTATI-L SI PROMOVATI-L PANA NU NI-L IAU ALTII!

Anonim spunea...

Nu stiu la ce hotel canta sau daca-i asa, dar eu am gasit pagina d-lui de facebook cu numele Lucian Darie. Trimite-ti-i un mesaj acolo daca doriti detalii, cred ca va raspunde.
Dar poate o sa-l vedem la tv de-acuma, si nu-i nevoie sa ne mai ducem la Piatra Neamt cu motorul. :-)

Anonim spunea...

Lucian Darie este fara nici o indoiala cea mai buna voce din Romania. Sper sa te mai aud cantand. Daca stie cineva sa imi spuna cum pot sa ascult integral piesa cantata de Lucian Darie la Romanii au talent.

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine. Si pe mine ma indulceste vocea lui calda si fascinanta! Imi da o stare de bine orice melodie cantata de el! am mai gasit cateva pe youtube, dar mai vreau!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown spunea...

Un artist cu o voce exceptionala, de o sensibilitate si o simplitate cum rar mai intalnesti in zilele noastre.
Asteptam cu nerabdare un album Lucian Darie.

Anonim spunea...

Eliminarea parşivă a lui Lucia Darie de la R.A.T. e una dintre cele mai mari gafe de televiziune pe care le-am văzut vreodată. Intr-o ţară civilizată acest om câştiga concursul fară emoţii !

Anonim spunea...

Ai mare dreptate! Ai denumit exact ceea ce au facut nepromovandu-l: O MARE GAFA, POATE CEA MAI MARE!!!
La noi se promoveaza prostia si se anuleaza valoarea adevarata!!!

Anonim spunea...

Da bai, si eu patesc la fel! Mi s-a intiparit in minte vocea lui cantand melodia asta si nu stiu de unde s-o scot intreaga. Poate stie cineva unde as putea sa o gasesc?
Este un artist fantastic!

Grig spunea...

Hehehe... nu mai e nevoie sa ma duc la Piatra Neamt! :) Diseara, la 8, Lucian canta in Club A'Live (http://www.alive-club.com/). Ia ghiciti cine o sa fie la prima masa de langa trupa :)

Anonim spunea...

LUCIAN DARIE E CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU
CANTA LA HOTL CEAHLAU IN PIATRA NEAMT
AN CATEVA NEGATIVE CU EL
HAI SA-L PROMOVAM!!!

Anonim spunea...

SCUZATI OMITERILE DE LITERE
E TASTAURA NASPA

Anonim spunea...

HAI!!! ce putem face sa ne promovam valorile adevarate??
iesim in grupuri cu pancarde "CANTA-NE LUCIANE SA TE AUZIM TOTI NU NUMAI PIATRA NEAMT"?????????

Anonim spunea...

O interpreatare superba si melodia de altfel. Ma ajuta cineva cu titlul ei
? Multumesc anticipat

Anonim spunea...

Change the world

Anonim spunea...

Dar am trait ca sa vedem ca istoria s-a repetat la Vocea (ragusita a) Romaniei. Mare pacat! Vorba romanului "Shame on you if you fool me once, shame on ME if you fool me twice". :( Sad!

Anonim spunea...

pedofilul asta care abuza de fetitele care le pregatea cu ore de canto. e la puscarie perversulasta, le canta la astia care il abuzeaza pe el acum

Trimiteți un comentariu