sâmbătă, 5 martie 2011

Tudor Todut, blondul cu o voce de aur.

36 comentarii:

Anonim spunea...

super fain o cantat tudor todut.

Anonim spunea...

superb :X:X:X

Nick spunea...

Baiatul asta trebuie promovat, nu adrian titu ala, e mult mai bun ca el... dar, traim in Romania, daca ai o poveste de viata grea esti cel mai bun... ROMANIA!

T spunea...

@Nick: sa stii ca adrian este un baiat calculat, care a reusit sa impresioneze prin versurile sale si prin muzica pe care deci si-o scrie singur. Nu oricine reuseste sa cante rap, pentru ca desi nu pare este destul de greu, ai nevoie de multa munca pentru a canta corect. iar dupa parerea mea el s-a descurcat, si asa cum a spus si adi, nu multi reusesc sa si cante bine dar sa si transmita atat de multe prin trairea de pe scena si prin cuvintele unei melodii. Cat despre acest Tudor pot sa spun ca este genial, a cantat o melodie foarte grea si a reusit sa o faca foarte bine. a aratat ca are intr-adevar talent in muzica si ca are potential, si trebuie sa fie promovat si sustinut.
Toate talentele trebuie insa sa fie descoperite si acceptate. Acesti doi baieti au cantat melodii si genuri de muzica total diferite, insa fiecare pe genul lui a fost foarte bun.
Nu suntem noi in masura sa criticam si sa judecam viata altora cu atat mai mult sa spunem ca greutatile ies in fata. Nu automat daca ai avut o viata grea trebuie sa ai si succes. uneori ai nevoie sa-ti faci singur norocul, si nu cred ca daca adrian nu canta cum trebuie, juriul il trimitea mai departe. Ar fi fost nedrept, iar aici se presupune ca suntem la un concurs.
El si-a destainuit viata pentru ca a fost intrebat. tudor a cantat o melodie care mie imi place la nebunie, si cand l-am auzit am ramas cu gura cascata. insa, repet, si adrian a fost bun in felul lui.

Anonim spunea...

pfoai!!!garfield are dreptate dar, mai pe scurt amandoi au fost al fel de buni(in stilul lor) ;) il cam cunosc pe todutz si e un baiat ok la fel si adrian asa la prima vedere

Nick spunea...

@Garfield.A, esti fata(de sex feminin) asta spune tot, Adrian a devenit un fel de Justin biberon al romaniei;)) am vazut si eu pe facebook cum au innebunit toate dupa Adrian, bravo lui, are cu ce... eu in principiu ma refeream la faptul ca Tudor nu e la fel de promovat ca si Adrian.

Ioana spunea...

Bravo Tudor . :)

Anonim spunea...

http://www.adevarul.ro/locale/satu_mare/Tudor_Todut-Jon_Bon_Jovi_de_Satmar_0_440356060.html

Anonim spunea...

Oricum. tipul cântă foarte bine . Şi chiar seamană cu Jon Bon Jovi .

Gigel spunea...

Asta trebuia eliminat.

Anonim spunea...

e superb :X:X:X:X

trebuie sa mearga mai departe

melodia originala nu imi place dar pa asta o ador :X

Anonim spunea...

super a cantat tTudor, bravo ai o voce de milioane, m-ai dat gata, mult mai bn ca originalul, salutari din Baia-Mare, asteptam sa te mai vedem Tudor

Tonny spunea...

@ Nick Exact, ala nu e talent e doar un mod de exprimare ... Bon Jovi de Satu Mare.

Anonim spunea...

Bravo Tudor Todut!!!!! ai fost genial!!!!!! si vrem sa te mai vedem si in continuare!!!!!! te vrem in finala!!!!! si la premiul cel mare!!!!

felician spunea...

esti super. in sfarsit auzim si noi ceva frumos.felicitari si bafta la semifinale.

Anonim spunea...

hm,voce buna,prestatie nu

Anonim spunea...

este super, super, super blondul cu par de aur si mai ales voce de aur.eu ii doresc bafta in continuare si sa ne uimeasca si in semifinala. felicitari

Anonim spunea...

E cel mai talentat concurent dupa parerea mea.Se vede ca a avut ceva emotii pentru ca ii cam tremura vocea dar asta il face si mai dragut.Are o vece superba.Noroc in continuare!

Anonim spunea...

prea tare:x felicitari Tudor!

Supo spunea...

Garfield, Tutu Adrian nu mi se pare printre cei mai buni concurenti care au fost trimisi mai departe. Un flow slab, foarte slab, o spun ca un cunoscator, nu emcee deocamdata, in rap. Un accent de moldovean/oltean/ce vreti voi, a fost trimis mai departe ca a fredonat de doua ori Romanii au Talent, despre Hagi si Nadia si acum il ovationeaza. Daca zicea doua cuvinte despre ApropoTV sau Dansez pentru Tine lua 10-20 de DA-uri(defectiv de plural, scuze). Cel mai talentat concurent e doamna ce scrie cu ambele maini si ambele picioare :) Si dobitocul de Petre e evacuat-o facand si bascalie de ea. Mihai Petre sucks it hard. Si blondul cu voce de aur da, mi-a placut si cred ca va trece si de etapa urmatoare. Bafta.

Anonim spunea...

Cum poate canta asa de fainnnn?uuhh uhh ioiiii ioi=))))Esti superb copile.Te urasc!Bafta meriti sa castigi!

Anonim spunea...

Deci e cu mult mai bun decat Adrian Tutu dupa parerea mea.Nu prea a vut miscare scena dar cred ca e din cauza emotiilor.Oricum e un baiat talentat.Nu stie careva id-ul lui?:))Succes in continuare!

Anonim spunea...

@Anonim [ultimul raspuns] : nu poti sa faci rost de id-ul lui , nici macar pe facebook nu mai raspunde , am reusit sa vorbesc cu el o singura data , pe la inceput pe atunci , si era dimineata , inca nu se trezisera fanele..indragostite.. de el.
De atunci nu am mai apucat sa vorbesc cu el , nu mai raspundea.
Decii..nu ai sanse

Anonim spunea...

Id-ul lui e rockerboy_t.Ce ti-a spus cand ai vorbit cu el?

Anonim spunea...

Stiti ce nu inteleg eu?Baiatul asta are o voce superba dar nu ii fac deloc reclama.Ceilalti apar in ziare,la stiri si cu cu tudor nici nu e inregistrata toata piesa.Eu as vrea ca el sa castige.In fine, asa e in Romania.

razvan spunea...

da, ai dreptate are o voce superba.felicitari şi succes pe mai departe.

Stefana spunea...

Ce melodie canta?

Anonim spunea...

Genial...melodia este Bon Jovi - It's my life

Anonim spunea...

@Anonim : Pai nimic special.
A spus ca de cand a aparut la Romanii au talent primeste cereri cu miile..:))
In fine:D, chiar nimic deosebit:)

Alexa spunea...

Ma bucur pt el ca a reusit sa ajunga la emisiune shi k a fost ales sa mearga mai departe...dar din pakate...eu nu i-am vazut numele in lista semifinalistilor...SA LE FIE RUSINE!!!!Il numesc "blondul cu o voce de aur" shi...cand vine vorba de semifinala nici nu il mai baga in seama (Andra,Andy shi Mihay).Sigur este suparat dar eu ii spun sa se bucure caci este deja intr-o trupa shi poate ca nu va avea asa mare succes in Romania...dar in Satu-Mare sigur ca da.BRAVO "TUDY".

Anonim spunea...

da , avea emotii foarte mari si asta chiar l-ar fi ajutat pentru ca sa vazut ca nu a mai cantat pe scena, chiar trebuia sa impresioneze juriul, dar din pacate au ales concurenti care au mai participat la o gramada de concursuri si au avut mai multe spectacole. deci un juriu adevarat si chiar producatorul trebuia sa fie instruiti pentru asa ceva. eu il cunosc pe tudor si o progresat foarte mult de cand a participat la Romanii au talent şi îi doresc bafta in continuare.felicitari

Anonim spunea...

Foarte pacat ca nu a trecut..Mi se pare ca au ales aiurea cine sa mearga in semifinala.

Anonim spunea...

sunt o cunostiinta foarte apropiata lui şi mi-as dori foarte mult ca cineva sa-l vada si sa il invite la el in emisiune sa vada lumea ce voce are baiatul asta. din pacate nu a fost promovat cum au fost alti concurenti care nu meritau sa ajunga in semifinala

Anonim spunea...

deci chiar am ramas fara cuvinte cand am vazut ca nu a intrat in semifinale:.. dar nici chiar asa.. au intrat veveritele alea si nu a intrat el:( ..

Anonim spunea...

tudor a fost sooper succes mai departe

Anonim spunea...

ce imi place k toti va certati k ala ii mai baun...ba nu k celalalt :))
pentru inceput adrian a castigat doar pentru versuri...intradevar jos palaria...dar sincer nu m-a prea impresionat...dar Tudor are voce si potential...si pe langa talent are simtul umorului este super de treaba. si pentru fraieri care il stiu si spun k e egoist...vorbiti in numele vostru. ii super de treaba si te face sa te simti bine cand stai cu el la masa ;)
ajunge el vedeta nu va face-ti griji :-j
adica toti care au cantat la romanii au talent vor ajunge undeva...dar potentialul lui Todut il va ridica sus de tot ;)
asa ca succes in continuare la cearta voastra :))

Trimiteți un comentariu